Sjednica Upravnog vijeća KBC-a Zagreb o smjeni ravnatelja dogovorena za 26. ožujka

SJEDNICA Upravnog vijeća Kliničkog bolničkog centra Zagreb, na kojoj bi trebao biti pokrenut postupak smjene ravnatelja Josipa Paladina, održat će se idućega petka, 26. ožujka, u 9 sati, dogovoreno je na današnjem sastanku novog predsjednika Upravnog vijeća Milana Kujundžića i ravnatelja Paladina.

Kujundžić je izjavio Hini da će, u skladu s dogovorenim dnevnim redom, Paladino imati priliku iznijeti podatke o poslovanju bolnice, na temelju čega će se vidjeti treba li pokrenuti postupak njegove smjene.

Paladino je pak ocijenio kako već sam dnevni red prejudicira tijek sjednice jer je nakon njegova izlaganja o poslovanju bolnice, kao posljednja točka, predviđeno pokretanje postupka smjene.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kliničkoj bolnici Merkur, gdje je Upravno vijeće prošloga tjedna pokrenulo postupak smjene ravnatelja Mirana Martinca, danas je započelo potpisivanje peticije protiv smjene ravnatelja.

Peticiju je dosad potpisalo petstotinjak od 830 zaposlenih djelatnika, a pokrenuta je spontano radi potpore ravnatelju koji je učinio mnogo za bolnicu, izjavila je Gordana Horvat, koja je u Merkuru zaposlena 30 godina.

Potpisivanje će trajati do ponedjeljka, a zatim će peticija biti poslana predsjedniku Vlade Ivi Sanaderu i predsjedniku Republike Stjepanu Mesiću.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara