Srpski Press o izborima: HDZ-ovci u strahu od "crvendaća", poraz je, realno, katastrofalan

Srpski Press o izborima: HDZ-ovci u strahu od "crvendaća", poraz je, realno, katastrofalan

Screenshot: Press

MEDIJI u regiji dali su dosta prostora rezultatima izbora u Hrvatskoj, među kojima su mnogi poslali svoje reportere u Zagreb. Beogradski Press uz naslov "Zbogom, Jadranka Kosor", donosi zanimljivu reportažu iz HDZ-ovog stožera, za koje kažu da su u strahu od vlasti "crvendaća".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neslužbeni komentari su se kretali između realno katastrofalnog poraza, do toga kako je ovo prilika da se desni centar reformira. Stariji HDZ-ovci su u kuloarima komentirali da crvendaći vladaju Hrvatskom i da će se opet pjevati 'Po šumama i gorama'. Kad se pojavila vijest da je SDP pao na 76 mandata, počeo se širiti optimizam po HDZ-u", piše Press.

Lažni optimizam, nastavlja beogradski list, održavali su "omladinci HDZ-a", koji su pljeskali i pjevali svaki put kad bi se neka nacionalna televizija uključila u program iz HDZ-ovog stožera.

"U realnost ih je konačno vratila grupa od desetak građana, koji su u crnim majicama s natpisima 'Jebo HDZ' došli ispred stožera i simbolično zapalili svijeću za odlazeću Vladu. Press napominje da su im aktivisti s megafona puštali pjesmu "A sad adio" iz srpske serije "Vruć vetar".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara