STUDENTI PRAVA IZ ZAGREBA POSJETILI HRVATSKU MISIJU PRI UN-U

Studenti Pravnog fakulteta iz Zagreba, koji se u Sjedinjenim Državama pripremaju za natjecanje pravnika u Beču, posjetili su u srijedu Hrvatsku stalnu misiju pri Ujedinjenim narodima u New Yorku.

Studentice Pravnog fakulteta Ivana Koštaric i Esther Vidoševic u pratnji profesora Hrvoja Sikirica i Siniše Petrovića te asistenata Nine Tepeš i Hrvoja Markovinovića pozvani su na pripreme za natjecanje za Willec C. Vis International Commercial Arbitration MOOT, natjecanje pravnika u trgovačkim arbitražama, koje se svake godine održava u Beču u organizaciji UNCITRAL-a i Pace University School of Law.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Poziv zagrebačkim studentima na pripreme uputio je Stentson School of Law iz Tampe na osnovi odličnih rezultata Pravnog fakulteta iz Zagreba u nekoliko posljednih godina natjecanja. Zagrebački Pravni fakultet je 2002. osvojio na natjecanju u Beču 3. mjesto od 106 ekipa iz cijelog svijeta.

U ime Misije, otpravnik poslova veleposlanik Zoran Bošnjak pozdravio je zagrebačke studente i zaželio im uspjeh na natjecanju u Beču.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara