Tomčić nositelj liste HSS-a u II. izbornoj jedinici

IZBORNI stožer Hrvatske seljačke stranke II. izborne jedinice, koja obuhvaća Koprivničko-križevačku, Bjelovarsko-bilogorsku i dio Zagrebačke županije, održao je večeras konferenciju za novinstvo na kojoj je priopćeno da će nositelj liste te stranke biti predsjednik Zlatko Tomčić.

HSS na području te izborne jedinice ima 480 dužnosnika, među kojima i sva tri župana.

Imali smo i tri saborska zastupnika, a ovim izborima želimo ih četiri, rekao je predsjednik Izbornog stožera HSS-a II. izborne jedinice koprivničko-križevački župan i potpredsjednik stranke Josip Friščić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cjelokupnu području zajednički je interes izgradnja brze ceste i dvotračne željezničke pruge od Zagreba do Madžarske, razvoj malog i srednjeg poduzetništva, vodoopskrbe i školstva.

Kako je rečeno, u HSS-u je dogovoreno da nositelj liste, koja se još izrađuje, i prvi na listi u toj izbornoj jedinici bude predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić. HSS će ići na izbore samostalno, a na listama će biti samo članovi stranke, kojih na području II. izborne jedinice ima oko 7000.

Na listi će biti i sva tri župana: koprivničko-križevački Josip Friščić, bjelovarsko-bilogorski Damir Bajs i zagrebački Stjepan Kožić.

Lista će biti predočena javnosti za osam dana, rečeno je u Koprivnici.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara