Treći hrvatski blok preimenovan u Bebić Vladimir-Treći hrvatski blok

POLITIČKA stranka Treći hrvatski blok promijenila je ime u "Bebić Vladimir - Treći hrvatski blok" (BV-THB), a razlog je, rečeno je na današnjem sastanku stranke, sve češća zamjena te političke stranke s Hrvatskim blokom.

Premetanje prezimena Bebić ispred imena obrazloženo je prednošću abecednog razmještaja na izbornoj listi glasačkih listića.

Predsjednik stranke Vladimir Bebić istaknuo je da građani ne bi trebali omogućiti ni jednima povratak ni drugima ostanak na vlasti, već da bi trebali glasovati za treće, odnosno za BV-THB.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je da je HDZ za svoje vlasti doveo Hrvatsku u međunarodnu izolaciju, sustavno rastočio moralne vrijednosti, da je bio bez razvojne vizije te da im je jedina briga bila kako "opljačkati ono što je narod stvarao". Ustvrdio je da bi njihov povratak na vlast bila "moralna i politička katastrofa".

Govoreći o strankama vladajuće koalicije, Bebić je rekao da su "manje zlo od HDZ-a", ali da nisu iskoristili povoljno ozračje da odlučno provedu reforme, da nisu ispunili obećanja te da su "omogućili svojima da otimaju i kradu".

Bebić je kazao da očekuje ulazak triju zastupnika te stranke u Sabor, po jednoga iz Istre i Rijeke, sa splitskog područja i iz Međimurja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara