Uhićen policajac iz Otočca, vođa četveročlane bande provalnika

Uhićen policajac iz Otočca, vođa četveročlane bande provalnika

PRED dežurnu istražnu sutkinju riječkog Županijskog suda privedena su trojica muškaraca osumnjičenih za teške krađe, a jedan je osumnjičenik, neslužbeno se doznaje, djelatnik policijske postaje u Otočcu. On je, osim za krađe, osumnjičen i za kaznena djela iznude i zlouporabe ovlasti.

Nakon uspješne policijske akcije na području doline Gacke u srce Like, trojica su muškaraca uhićena u subotu i privedena u istražni centar u Gospiću. Osumnjičena je trojka u nedjelju iz Gospića prebačena u Rijeku točnije na Županijski sud na kojem su pred istražnom sutkinjom Ksenijom Zorc dali iskaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi list neslužbeno doznaje kako je jedan od uhićenih muškaraca djelatnik policije u Otočcu kojemu navodno nedostaje još samo jedan ispit do stjecanja zvanja inspektora. Nakon ispitivanja jedan je od trojice osumnjičenika pušten, dok su druga dvojica na 48 sati zadržana u pritvoru riječkog zatvora.

Osim njih, kazneno je prijavljena još jedna osoba, no ona nije privedena u istražni centar. Neslužbeno se također doznaje kako se jedan od dvojice pritvorenih osumnjičenika odlučio braniti šutnjom, dok je drugi iznio obranu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara