Ured Bože Petrova dao prilično mlako i bezvezno priopćenje o tužbi Tomislava Karamarka

Ured Bože Petrova dao prilično mlako i bezvezno priopćenje o tužbi Tomislava Karamarka

Foto: Hina

JUTROŠNJE navode da Tomislav Karamarko tuži Bulja i Petrova, nakon Bulja, prokomentirali su i iz ureda predsjednika Sabora Bože Petrova.

Oni su potvrdili da je MIP-u uručen zahtjev Tomislava Karamarka, ali osim toga, i nekoliko floskula, ništa više nisu rekli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Možemo potvrditi da je Mandatno-imunitetnom povjerenstvu uručen zahtjev privatnog tužitelja Tomislava Karamarka, zastupanog po punomoćniku mr. sc. Ivi Brkiću, za odobrenje vođenja kaznenog postupka protiv Bože Petrova, no u skladu s time ne možemo davati izjave, koje bi se mogle protumačiti kao pokušaj utjecanja na odluku Povjerenstva. Predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov u mnogim je medijskim istupima upozoravao na zaštitu nacionalnih i interesa građana, ukazujući pritom na društvene anomalije koje su uključivale i neke kriminalne radnje, smatrajući kako je potrebno provesti promjene u političkom sustavu, funkcioniranju države i društva općenito.

Takvim djelovanjem je sigurno oformljena grupa neistomišljenika, kao i pri bilo kojem drugom pitanju od javnog interesa, a koji svoje privatne interese imaju pravo iznijeti pred nadležnim institucijama koje će potom mjerodavno procijeniti o budućim koracima i odlukama", stoji u priopćenju Ureda predsjednika Sabora kojeg potpisuje predstojnica ureda Petra Mandić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara