Zagreb: Časnik HV-a zabio se Mercedesom u stup i poginuo

ČASNIK Hrvatske vojske Drago Jelić (38) poginuo je sinoć oko 21,30 sati u Sesvetama kad je izgubio nadzor nad Mercedesom i udario u betonski stup nadvožnjaka kod skretanja za Varaždin, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Časnik HV-a vozio se nevezan sigurnosnim pojasom istočnim kolnikom autoceste A3 u smjeru sjeveroistoka u Mercedesu pulskih registarskih oznaka. Dolaskom do 202. kilometra zagrebačke zaobilaznice, uslijed neprilagođene brzine kretanja na mokrom kolniku, izgubio je nadzor nad vozilom, te se u kočenju nastavio nekontrolirano kretati u smjeru sjeveroistoka i sletio izvan kolnika na zemljani teren. Tom prilikom je prednjim lijevim i lijevim bočnim dijelom automobila naletio na južni betonski stup čvora Ivanja Reka, izvijestila je policija.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od siline udara automobil je odbačen desnom bočnom stranom na zaštitnu metalnu ogradu, a s obzirom da vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom ispao je iz vozila i zadobio ozljede od kojih je na mjestu nesreće preminuo, kažu u policiji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara