Žena pokušala samoubojstvo skokom kroz prozor sa odjela ginekologije bolnice Sveti Duh

Žena pokušala samoubojstvo skokom kroz prozor sa odjela ginekologije bolnice Sveti Duh

KROZ prozor sobe na odjelu ginekologije Opće bolnice Sveti Duh danas oko 13 sati pala je žena koja se nalazila pod intenzivnom njegom i liječničkom skrbi, javili su nam očevici koji su se zatekli na mjestu nesreće.

"Ženska osoba (rođena 1928.) je pokušala suicid bacanjem sa prozora prvog kata bolnice, visine 2.5 metara. Jučer je bila operirana i smještena u šok sobi, odakle se pokušala ubiti bacanjem kroz prozor", izjavila je za Index Marina Mandić iz PU zagrebačke, koja je dodala da je pacijentica sada smještena na Odjelu kirurgije i kako se nalazi van životne opasnosti.

Žena je poslije pada, kada je primljena na kirurgiju, rekla da je skočila kroz prozor jer se htjela ubiti. Također, doznajemo da u sobi u kojoj se nalazila žena pod djelovanjem anestezije, nije bilo medicinske sestre koja bi je onemogućila u skoku kroz prozor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izjavama očevidaca, prvi joj je u pomoć priskočio doktor Šerman koji se zatekao u blizini, a ona je nakon što joj je ukazana liječnička pomoć hitno prebačena na kirurški odjel.

Ravnatelj bolnice Mladen Bušić nije bio dostupan za komentar ovog incidenta, a iako su nas prilikom kontaktiranja bolnice "seljakali" sa jednog odjela na drugi ne želeći otkriti nikakve informacije, neslužbeno saznajemo da je stanje pacijentice stabilno, odnosno da pri padu, osim ozljede noge, nije teže stradala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara