Živi zid bi vodio državu, a nisu u stanju voditi vlastitu stranicu; Mostova stranica također očajna

Živi zid bi vodio državu, a nisu u stanju voditi vlastitu stranicu; Mostova stranica također očajna

Screenshot: Most, Živi zid

ŽIVI zid i Most treća su, odnosno četvrta politička stranka u državi i na tim pozicijama se redovito izmjenjuju. Živi zid trenutno ima jednog zastupnika u raspuštenom Saboru, Most njih 12 s tim da je neposredno nakon izbora ta brojka bila znatno veća. Most je sudjelovao u Vladi i tako praktički vodio državu, a Živi zid najavljuje da će državu iz temelja promijeniti, sve na dobrobit naroda.

No ni jedni i drugi nisu u stanju voditi svoje internetske stranice. I dok HDZ i SDP, što god mislili o njima, imaju svakodnevno ažuriranje vijesti, stranice Živog zida i Mosta u potpunosti su zapuštene.

Živi zid je od svoje stranice odustao odmah nakon izbora. Tako je udarna vijest na njihovoj stranici zahvala biračima jer su im poklonili 94.808 glasova. Nadalje, možete saznati i gdje se registrirati da biste glasali na izborima u studenom 2015. godine, a tu je i vijest i o davno zaboravljenom sindikalnom štrajku iz rujna prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Most je tek nešto bolji od Živog zida. Njima je udarna vijest predstavljanje novog pojačanja Mosta Ante Dabe. Ta vijest je aktualna bila 24.05., a njima još uvijek na stranici stoji kao glavna informacija koju bi građani koji posjete njihove stranice trebali vidjeti.



To je ujedno i najnovija vijest objavljena na stranici Mosta nezavisnih lista. Druga najnovija vijest datira od 11.5. i glasi "Božo Petrov o aktualnim temama".

Ni Živi zid, a pogotovo Most kao dio vlasti, nisu se našli pozvanima da u vrijeme najveće krize vlasti u povijesti na svojim web stranicama svakodnevno izvještavaju o svojim potezima. Za to je i jednima i drugima puno draži Facebook što je pohvalno. No nepostojanje dobre i ažurirane web stranice ostavlja dojam amaterizma i potpune neprofesionalnosti. Lošu web stranicu možda bi oprostili lokalnom automehaničaru, ali ne i strankama koje se kunu da su u stanju voditi državu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara