Živi zid opleo po Podolnjaku: On iznosi neistine, ali to ne treba čuditi kad mu je vođa stranke Petrov

Živi zid opleo po Podolnjaku: On iznosi neistine, ali to ne treba čuditi kad mu je vođa stranke Petrov

Foto: Hina

SINOĆ i emisiji Otvoreno Mostov Robert Podolnjak rekao je da je u predizbornoj kampanji Živi zid u 3. izbornoj jedinici imao pedeset jumbo plakata.

"Ja se sjećam da u mojoj izbornoj jedinici Most nije imao niti jedan jumbo plakat, vi ste ih imali barem 50. Kojim novcem ste to mogli financirati? Očito ste dosta trošili u izbornoj kampanji", rekao je Podolnjak.

Njemu su putem Facebooka oštro odgovorili iz Živog zida prozvavši ga da iznosi neistine.

"Robert Podolnjak (MOST), potpredsjednik sabora, u emisiji “Otvoreno” od 27. lipnja, iznio je neistinitu tvrdnju da je Živi zid u 3. izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima imao “najmanje” 50 jumbo plakata na koje je potrošeno “jako” puno novaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prava je istina da je Živi zid za 3. izbornu naručio 10 jumbo plakata od tvrtke „Europlakat“. Plakati su u prosjeku koštali 1000 kuna, a dijelom su ih platili sami članovi vlastitim skromnim donacijama.

Smatramo sramotnim da netko tko se diči velikim pravnim znanjem i iskustvom, poput Podolnjaka, može pasti toliko nisko pa iznositi flagrantne neistine pred čitavom hrvatskom javnosti. Takvo ponašanje ne treba ni čuditi kada sam predsjednik MOST-a Božo Petrov krši obećanja koja je potpisao kod javnoga bilježnika.

Kad već govorimo o financiranju stranaka bilo bi bolje da je Robert Podolnjak iznio podatak da je MOST na kampanju potrošio 1,2 milijuna kuna, a nakon parlamentarnih izbora im je iz proračuna isplaćeno više od 4 milijuna kuna.

Živi zid i dalje ostaje jedina vjerodostojna politička stranka koja se bori za interese naroda", napisali su iz Živog zida.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara