Knjaz pokazao javnosti pravog Niku Kranjčara

Piše:
utorak, 7.3.2006. 21:40
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Knjaz pokazao javnosti pravog Niku Kranjčara

ROBERT KNJAZ je u "Mjenjačnici" emitiranoj u utorak navečer još jednom potvrdio da se radi o vjerojatno najduhovitijem TV uredniku u Hrvatskoj, ali i da je iz svojih gostiju sposoban izvući ono što nitko drugi ne može.

Knjaz je tako odlučio "zamijeniti" hrvatskog reprezentativca i playmakera Hajduka Niku Kranjčara i Josipa Crnjca, veterinara iz zagorskog sela Konjščine.

Crnjac se pokazao kao sjajan izbor - duhovitim je upadicama davao ton emisiji te se nije sramio, naravno u šali, prepucavati sa zvijezdom kao što je Niko.

S druge strane, Kranjčar junior priznao je Knjazu ono što nije priznao još nikome, ali i pokazao kako unatoč šutljivoj i sramežljivoj prirodi i sam ima smisla za humor.

Tako je prilikom vožnje Hong Kongom, gdje je Niko igrao na Carlsberg Cupu za reprezentaciju, na Knjazovo pitanje "Zašto ideš slaviti kinesku novu godinu?" kao iz topa odgovorio: "Tjera me izbornik".

Gledatelji Mjenjačnice tako su mogli saznati da je Niko nevinost izgubio u 4. razredu srednje škole, te da su mu fetiš crne tanga gaćice.

Otkrio je i par zanimljivosti vezanih uz svoju karijeru; nakon što je definitivno odlučio napustiti Dinamo, nije mogao suzdržati suze. Otvoreno je priznao da mu je najveća mana lijenost, te kazao kako ga otac Cico "nažalost nije tukao".

"Zato valjda i jesam ovak razmažen." - kazao je Niko uz smiješak.

Na treningu reprezentacije u Hong Kongu kazao je kako naš stoper Šimunić zna više "finti" od njega: "Ono što radi Ronaldinho na reklami, to radi Šimunić na treningu".

"Sve se da naučit napornim radom, ali meni se ne da zezat s tim fintama." - priznao je Niko, kojeg nikad dosad nismo imali priliku vidjeti u ovako iskrenom, ali ujedno i krajnje skromnom izdanju.

Iako se radi o povučenom dečku, pravom primjerku "bečke škole", Niko je pokazao zavidne marketinške vještine, baš kao i znanje engleskog jezika, kad je na ulicama Hong Konga brzo prodao dva dresa hrvatske reprezentacije.

U sklopu svoje "veterinarske prakse" morao je raditi stvari koje si ne bi dopustili ni puno manje razvikani (i kvalitetni!) nogometaši. Tako je lovio kokoši po konjščinskim dvorištima, obilježavao odojke, brusio kopita kravi "fleksericom", da bi na kraju sudjelovao u umjetnoj oplodnji krave.

No, Mjenjačnicom s Kranjčarom ipak najviše može biti zadovoljan njezin autor Robert Knjaz. Napravio je još jednu istinski smiješnu epizodu, te izbio "nikomrscima" barem dio aduta iz ruke.

Nadamo se samo da je i Cico gledao...

N.B.

Foto: RTL