Junaci Malnarove ulice na HTV-u

Piše:
subota, 5.5.2007. 10:01
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Junaci Malnarove ulice na HTV-u

Saborski zastupnici Slaven Letica i Pero Kovačević, brođanski šarmer Anto Prkačin, prsata starleta Slađa, boksački as Stjepan Božić, multimedijalni zabavljač Drele i Mirna Berend, koja je budućim perjanicama Prisavlja udijelila korisne savjete što mogu očekivati na državnoj dalekovidnici, bili su neki od uzvanika u opjevanom Hampijevom lokalu.

"Nema tko nas nije zvao s HTV-a"

"Za dva tjedna krećemo s tjednim pregledom vijesti iz Republike Peščenice" - obznanio je Željko Malnar koncept emisije koja tako opisana prilično benigno zvuči. "Emisija će se zvati Privremeni tjednik, jer smo na HTV-u privremeno"

Predsjednik je otkrio kako je dogovaran dolazak zvijezda Noćne more pod okrilje katedrale duha: "Sa HTV-a su nas zvali svi. Prvo Galić, pa Marija Nemčić, Miroslav Lilić, a najviše Aco Kostadinov. Očekivali smo veliki otpor jer mi smo prilično off projekt, ali nas je iznenadilo kako su nas dobro prihvatili."

Malnar negira sukob interesa sa simultanim radom na Z1 Televiziji. "Ovo neće biti u koliziji s našim angažmanom u Noćnoj mori, jer tamo imamo slobodnu formu, dok će na HRT-u to biti format dnevnika."

Na pitanje očekuje li cenzuru na HTV-u Malnar je odgovorio: "Svakako da očekujem cenzuru, i baš me zanima što će sve izrezati van."

"Rekao sam Jaranu: Tako si dobar novinar da ćeš jednog dana završiti na HTV-u"

Angažmanom Jarana i ekipe na nacionalnoj televiziji ispunilo se davno Malnarovo proročanstvo. "Sjećate li se kad kretali sa Dnevnikom u sklopu Noćne more, da sam tada rekao Jaranu: Ti si tako dobar novinar i jednog dana ćeš završiti na HTV-u".

Peščeničke vijesti su pilot-projekt od pet epizoda, a ovisno o reakcijama publike na jesen se kreće sa serijalom "Junaci Malnarove ulice".  "To je nacionalna televizija, gledatelji su puno osjetljiviji, pa ćemo vidjeti kako ćemo proći. A obzirom na termin u 21 sat, stvarno i ne možemo biti prosti." - rekao je Malnar.

Malnar je negirao da će se emisija snimati širom Hrvatske: "Tjednik će se snimati na prostoru Republike Peščenice i u njemu ćemo na našem teritoriju prikazivati događaje iz Hrvatske, a ja ću osobno obrađivati glavnu temu - temu tjedna".

Poželimo sreću novim zvijezdama HTV-a uz znakovite riječi jedne od uzvanica Mirne Berend: "Veliki je uspjeh doći u jednu javnu kuću gdje se ne zna tko pije, a tko plaća."

Spomenimo još kako streaming Noćne more možete svake subote od 22 sata gledati na Indexu

Z.A.