6. DIV LAN Party - najveći LAN party ikada održan u Hrvatskoj

Piše:
petak, 20.8.2004. 17:13
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

6. DIV LAN Party - najveći LAN party ikada održan u Hrvatskoj

ZA GAMERSKU populaciju, Virovitica je između 13. i 17. kolovoza ove godine bila glavni grad Hrvatske. Razlog je dosada najveće okupljanje gamera u Hrvatskoj.

180 prijavljenih igrača natjecalo se u pojedinačnim igrama Unreal Tournament, Warcraft 3 i Unreal Tournament 2004, te ekipnim igrama Call of Duty i Counter Strike. Na ovom partyju sudjelovali su i igrači sa svjetskih top lista.

6. DIV LAN Party organizirala je Udruga darovitih informatičara iz Virovitice uz svesrdnu podršku lokalnih sponzora te glavnog sponzora, tvrtke Ve-mil iz Zagreba. Ovakve predstave privlače i velik broj navijača i znatiželjnika te oslikavaju novu stvarnost i supkulturu koja polako ali sigurno okuplja sve veći broj poklonika i u Hrvatskoj.

"To su mladi ljudi, tehnički vrlo obrazovani, koji se raduju izazovima, a svaka pobjeda je izazov za nove napore i prihvaćanje novih izazova. A upravo ljudi koji se ne boje izazova  sutra će voditi naše društvo i gospodarstvo." - otprilike tim riječima obratio se sudionicima Milan Jurjević, tehnički direktor Ve-mil-a prije podjele 16 vrijednih nagrada.

Ovakva natjecanja u svijetu su vrlo popularna. 6. DIV LAN Party uvršten je u svjetski registar lan partyja. Više informacija 6. DIV LAN Partyju možete pronaći na http://udiv.hr/LAN/ i na službenim stranicama tvrtke Ve-mil: www.ve-mil.hr.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije