Intrige "Ljubavi na selu": Miran odustao jer mu je Stjepan "oteo" djevojke

Intrige "Ljubavi na selu": Miran odustao jer mu je Stjepan "oteo" djevojke

Foto: RTL

U NOVOJ sezoni reality showa "Ljubav je na selu" intrige su počele odmah na početku, pa će gledatelji moći već u trećoj epizodi 5. veljače vidjeti odustajanje jednog kandidata. Petorica farmera koji su dobili najviše pisama su Stjepan, Ivan, Tomislav, Mate i Miran, no rivalitet se pojavio i među njima pa se Miran ostao "kratkih rukava" i odustao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Veliko iznenađenje bio je farmer Stjepan, koji se pokazao najvećim zavodnikom u emisiji. Neke od Miranovih i Tomislavovih odabranica uživo se najviše dojmio Stjepan pa su, umjesto Mirana, odlučile uživo upoznati upravo njega. S obzirom da mu je Stjepan "oteo" djevojke, razočaranog Mirana ni Marijanini nagovori nisu spriječili da napusti snimanje emisije. Njegovo mjesto zauzeo je dobroćudni "brko" Stipe Filipović,  farmer koji je najviše priželjkivao ovu avanturu.

Zanimljivo je da su u ovoj sezoni kandidatkinje koje se bore za srca farmera potpuno različitih profila: od diplomiranih inženjerki, pedagoginja, hostesa do wellness instruktorica, među kojima su se razvila prijateljstva. No pojavila se i napetost između najboljih prijateljica jer su se borile za srce istog farmera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara