"Britney me zaprosila nakon seksa u hotelu"

"Britney me zaprosila nakon seksa u hotelu"

BIVŠI muž Britney Spears, za kojeg je zvijezda bila udana 55 sati, progovorio je o svom bizarnom braku s Britney za tabloid News of the World, pri čemu je iznio nekoliko zanimljivih informacija.

Jason Alexander, inače prijatelj Britney još od djetinjstva, kazao je kako ga je Britney zaprosila nakon seksa u hotelskoj sobi u Las Vegasu.

"Rekla mi je: "Želim te nešto pitati ali ne znam kako". Rekao sam joj da me može pitati bilo što. Glumila je sramežljivost neko vrijeme i onda je rekla: "Hoćeš li me oženiti?"" – izjavio je Jason za News of the World.

"Rekao sam da hoću, a ona je skočila s kreveta, brzo obukla hlače i viknula: "Ajmo to napraviti sad!" Bila je u ekstatičnom raspoloženju. Nije čak ni obukla gaćice prije nego što je obukla traperice." – kazao je Alexander.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jason je ispričao da su se vjenčali u Las Vegasu nakon što su nabavili dozvolu u sudnici koja radi 24 sata na dan, a Britney je do oltara ispratio njezin vozač limuzine.

Britney i njezin novi muž su se neposredno nakon vjenčanja vratilu u hotel, gdje su, kako običaj i nalaže, konzumirali brak.

Samo nekoliko minuta nakon seksa u sobu je banuo brat Britney Spears i nekoliko ljudi iz menadžmenta pjevačice, koji su sa sobom donijeli gomilu papira - pravnih dokumenata o poništenju braka.

"Rekli su mi da ih potpišem ako mi je stalo do Britney. Pogledao sam ju, a ona je pogledala u stranu, i onda sam ih potpisao." - zaključio je Jason, tvrdeći da je "obitelj Spears odlučno preuzela kontrolu nad brakom".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara