Dizzy: Najmlađi modeli Fashion Teama nosili svoju prvu reviju

KLJUČNI PODACI
  • Odjeća rađena po mjeri svakog mališana osim atraktivnog dizajna iza sebe ima i certifikat o kvaliteti koji stoji kao garancija svim kupcima
Piše: sponzorirani članak
utorak, 11.6.2013. 21:18
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Dizzy: Najmlađi modeli Fashion Teama nosili svoju prvu reviju

Foto: Press Foto

U SURADNJI s dječjom robnom markom Dizzy održana je prva modna revija manekenki i manekena Fashion Team agencije. Tako su se pred budnim okom fotografa, kamere i roditelja mališani ponosno prošetali modnom pistom i pokazali najnovije odjevne kombinacije iz Dizzy kolekcije jesen-zima 2013/ 2014.

"Dizzy dječja robna marka iza sebe ima dvadesetogodišnju tradiciju te svojom odjećom opskrbljuje preko dvjesto dućana u Hrvatskoj. Od početka se bavimo proizvodnjom i prodajom kvalitetne i udobne dječje odjeće. Poseban se naglasak stavlja na prirodne, pamučne materijale, a kolekcije su izrađene s puno pažnje u malim serijama i što je najvažnije po vrlo povoljnim cijenama.", naglasio je član uprave Dizzyja, Željko Vasiljević.

Odjeća rađena po mjeri svakog mališana osim atraktivnog dizajna iza sebe ima i certifikat o kvaliteti koji stoji kao garancija svim kupcima. Majice, hlače, haljine i pidžame samo su dio njihove proizvodne ponude, a za novu kolekciju jesen-zima 2013/ 2014 predstavljena je moderna, atraktivnu i udobna odjeća s printevima na bazi vodenih boja koje nisu štetne za okoliš i zdravlje.Unatoč stalnom opadanju hrvatske tekstilne industrije Dizzy se čvrsto utaborio na tržištu i kroz godine predanog rada stekao niz poklonika. Pokrivajući niz dućana i robnih kuća od Zagreba do Dubrovnika i Vinkovaca Dizzy zahvalu duguje i Gradu Zagrebu koji se pokazao kao pouzdan partner.