Đani Stipaničev, Neno Belan i Massimo na ovogodišnjem Kastafskom kulturnom letu

Đani Stipaničev, Neno Belan i Massimo na ovogodišnjem Kastafskom kulturnom letu

Foto: kkl.hr

KASTAFSKO KULTURNO LETO i ove će godine ugostiti neke od najpoznatijih hrvatskih umjetnika te ponuditi niz kulturnih programa koji će posjetitelje zabavljati gotovo cijelo ljeto, od 1. srpnja do 27. kolovoza.

U glazbenom će dijelu programa publika ove godine čuti Đanija Stipaničeva na koncertu "Ti si moje sve", Nenu Belana s Fiumensima koji će 15. srpnja imati glazbeni program "Ritam tvojih koraka... na Crekvini", klapu Iskon, Massima i Ibricu Jusića. U klasičnom glazbenom i etnoprogramu gostovat će renomirani glazbenici i sastavi poput saksofonskog kvarteta "4folk", finskog kvarteta usnih harmonikaša Svang, čuvene Kalingradske komorne filharmonije te mnogih drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dramski program također je sastavljen po ukusu ljubitelja dobrih i zabavnih predstava. Slavica Knežević i Zrinka Cvitešić zaigrat će u drami "Zečja rupa" dramaturginje D. Lindsay Abaire. Glumci riječkog HNK izvest će predstavu Tatjane Gromače "Crnac", a gostovat će i gradsko kazalište Sisak uz nezaboravnog Zijaha Sokolovića u predstavi "ONA, ON i VI". Nataša Janjić i Amar Bukvić neprestano će prekidati u predstavi "Prekidi" dok će glumci Boris Šegota i Lorina Starc izvesti djelo Mire Gavrana "Traži se novi suprug".

Program završava 6. Čansonfestom - Festivalom čakavske šansone koji je usmjeren k očuvanju i unapređenju čakavštine, a prenosit će ga, kao i prošle godine, naša javna televizija. Detaljnije informacije i program pogledajte na stranici festivala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara