Edo Maajka preuzima MTV u "Takeover" emisiji

Edo Maajka preuzima MTV u "Takeover" emisiji

Tekst: P.R.

USUSRET novom albumu Edo Maajka preuzeo je MTV u "Takeover" izdanju i predstavio svojih pet omiljenih videospotova, a MTV je i pratio Edu u posjetu popularnom okupljalištu kod Brace iz Nightmare Stagea te snimio vesele kadrove koje ćete također moći vidjeti u "Takeover" emisiji koja će se emitirati na MTV-ju u petak, 25. lipnja s početkom u 20.30 sati.

Izašla je "Spomen ploča", svojevrstan hommage dosadašnjoj Edinoj karijeri

Vani je i novi album jednog od najcjenjenijih hip-hopera na Balkanu. Pod etiketom Menarta Edo je objavio "Spomen ploču", album na kojem se nalaze njegove najpoznatije pjesme, ali ovoga puta u novim aranžmanima i produkciji te po prvi put odsvirane s bendom koji je Edo okupio.

"Ovim sam albumom na neki način zaokružio zadnja četiri albuma"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"To je taj zvuk, to sam ja. Novi aranžmani, prepoznatljivi dijelovi i nove zarazne bas dionice. Ovaj best off radim da bih na neki način zaokružio zadnja četiri albuma i svoj dosadašnji rad na sceni. Vraćam se i svirkama s bendom, ali to ne znači da ću prestati raditi u DJ varijanti jer volim oboje", rekao je Edo o novom albumu. "Ovo je i uvod u novi materijal koji ću, nadam se, zavšiti što prije i koji će imati sličan zvuk ovome na 'Spomen ploči'. Luka Zuzić je odradio nevjerojatan posao s brass dijelovima, pogodio je točno ono što sam htio i o čemu smo razgovarali prije samog rada na ploči. Imamo i par novih stvari za širu javnost. To su dvije pjesme s materijala Trnokop koji je trebao biti vani prošle godine, a koje smo morali malo smekšati da bi se uklopile u ostatak albuma", dodaje Edo.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara