Ekskluzivni sadržaji u vezi s filmom Pasija na HTnet-u

Ekskluzivni sadržaji u vezi s filmom Pasija na HTnet-u

OD DANAS se na portalu HTneta mogu pregledati i pročitati ekskluzivni sadržaji u vezi s kontroverznim filmom Mela Gibsona "Pasija". Film će se u hrvatskim kinima prikazivati od 1. travnja, a web medijski sponzor mu je HTnet.

Film "Pasija" je prikaz posljednjih dvanaest sati života Isusa Krista temeljen na evanđeljima po Mateju, Marku, Luki i Ivanu. U prva tri tjedna prikazivanja u svijetu vidjelo ga je više od 40 milijuna gledatelja.

Na adresi www.htnet.hr/pasija posjetitelji mogu pronaći informacije o redatelju i glumcima, pročitati s njima ekskluzivno vođene razgovore te se upoznati s likovima iz filma. Također, stanica prenosi mnoštvo članaka o filmu, istodobno nam omogućujući da se upoznamo s aramejskim jezikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koristeći se mogućnostima Interneta, posjetitelji HTneta na zaslonu svog računala mogu pregledati filmske najave i pogledati izvorni isječak filma u trajanju od tri minute.

Osim sadržaja, koje se u vrijeme velike gledanosti filma "Pasija" može na Internetu naći i na drugim jezicima, HTnet svojim posjetiteljima nudi nagradnu igru u kojoj će nagrade biti ulaznice za pretpremijere u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara