Ergonomska stolica za zdravu kralježnicu

Piše:
petak, 4.5.2007. 18:38
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ergonomska stolica za zdravu kralježnicu

TVRTKA Tapo d.o.o. predstavila je novu kolekciju ergonomskog namještaja za aktualnu godinu. Na svečanom predstavljanju bili su prisutni brojni ugledni arhitekti i dizajneri, ali i poneka "poznata faca“. Andrea Ćupor predstavljala je nove modele dok je Mario Valentić, ovoga puta, bez "bolje polovice“ Mirne, vodio događaj.

U današnjem, užurbanom načinu života vrlo je važno obratiti pozornost na detalje koji mnogo znače, kao što je stolica. Ako radite na računalu, pišete, čitate ili jednostavno vaš posao zahtjeva dugotrajno sjedenje tada znate što znači imati adekvatan namještaj na raspolaganju, a obzirom na trendove jednako je važno da takav namještaj bude i dizajnerski privlačan.

Luka Stopić, direktor Tapo d.o.o. tvrdi da njihove ergonomske stolice slijede potrebe tijela, pružaju maksimalnu udobnost, ali su i vrhunskog dizajna te kao takve mogu konkurirati europskim proizvođačima. Međutim, ono što je najviše dojmljivo kod ovih stolica je da su stopostotno hrvatski proizvod, a kontrolom tenzije i anti-shock sustavom mogu zadovoljiti i one najizbirljivije kupce.

Pa neka netko kaže da Hrvati nemaju "znanje“. Obzirom da su ove stolice namijenjene i za izvoz- pravo je zadovoljstvo znati da postoji još jedan "svjetski“ proizvod koji je ponosno etiketiran kao "made in Croatia“.

Al.H.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije