Ivana Radovniković posjetitelje bloga nagrađuje novim albumom "Cafe"

Ivana Radovniković posjetitelje bloga nagrađuje novim albumom "Cafe"

NAKON više od godinu dana revnog pripremanja, drugi studijski album Ivane Radovniković napokon je pred izlaskom, a mlada ga je Zadranka odlučila prvo pokloniti vjernim posjetiteljima njezinog službenog bloga. Neke od pjesama već je predstavila na festivalima - dvjema Dorama i CMC festivalu, ali najjači aduti ostavljeni su za ljetne mjesece, u kojima će Ivana diljem Jadrana promovirati album. "Samo što nije vani, kroz nekoliko dana se vraća iz tiska i u prodaju. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna, ponosna i zadovoljna", ne skriva oduševljenje Ivana na svom službenom blogu.

"Svoje suradnike i prijatelje sam šokirala izljevom emocija u trenutku kada smo se našli da preslušamo sve pjesme jer ja inače nisam takva ali eto, događa se… Nakon toliko rada, toliko truda - moram reći da je vrijedilo", piše Ivana Radovniković, koja još od sudjelovanja u Story Supernova showu snima pjesme i traži svoje mjesto na domaćoj glazbenoj sceni. Pop laganice poput "Moj si anđeo", pjesme po kojoj je postala prepoznatljiva, sad su prošlost, a Ivana na albumu "Cafe" koketira s jazzom i swingom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uporna unatoč "negativnoj struji"

"Jako sam zahvalna svima koji su me podržavali svo ovo vrijeme, koliko mojim kolegama, autorima, producentu, prijateljima i obitelji, toliko i vama koji ste mi dali razloga da ne odustajem od svojih ideja bez obzira na ponekad negativnu struju u domaćoj glazbi", poručuje Ivana suradnicima i simpatizerima koji je hrabre na njezinom glazbenom putu. Nakon što je dovršila album, Ivana od pjevačice postaje studentica - na Fakultetu političkih znanosti punom parom polaže ispite, u koje će se ipak uklopiti pokoji nastup i gostovanje.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara