Janet Jackson ispala dojka u showu Super Bowla

Janet Jackson ispala dojka u showu Super Bowla

SESTRA slavnog pjevača koji u posljednje vrijeme puni naslovnice novina zbog optužbe o pedofiliji pobrinula se da i sama postane vijest dana. Seksi Janet, koja se svojevremeno posvađala s bratom zbog golišavog snimanja za "Playboy", u poluvremenu najvećeg američkog sportskog spektakla Super Bowla zabavljala je prisutne na stadionu i milijune gledatelje u prijenosu pjevajući s Justinom Timberlakeom.

Bivši dečko Britney Spears poznat je po tome da voli pipkati svoje partnerice na otvorenoj sceni, pa Kylie Minogue više ne želi nastupati s njim nakon što ju je štipao za čuvenu seksi guzu.

Ovoga puta "naguravao" se na pozornici s Janet i u jednom trenutku iz njenog kostima provirila je jedna dojka.

Spretni dečki na stadionu Reliant u Houstonu isti čas su se snašli i brzo ugasili reflektore. TV postaja CBS koja je prenosila događaj umjesto zamračenog stadiona brzo je ubacila reklame i nakon što je pjevačica popravila odjeću show je nastavljen.

Justin se kasnije ispričao uz tvrdnju da je cijele stvar slučajna, ali mnogi misle da je ipak unaprijed smišljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za organizaciju polusatnog show programa bio je zadužen MTV, a nakon što su se ranije prilikom prijenosa dodjele njegovih nagrada na sceni sočno ljubile Madonna i Britney, možda je i ovog puta želio šokirati publiku.

Organizatori Super Bowla odmah su najavili da s MTV-om više nikada neće surađivati, a možda se odluče i za sudsku tužbu. Na stadionu je bilo problema i s nekim golišavcem koji je bez odjeće utrčao na teren gdje ga je igrač Matt Chatham brzo oborio na travu kako bi ga zaštitari uklonili.

U svemu tome najviše su dobili Janet i Justin koji su "ni krivi ni dužni" ispunili naslovnice novina i povećali svoju popularnost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara