Lana Banely na SP-u navija za Španjolce, a "hladno oružje" ne koristi izvan borilišta

Lana Banely na SP-u navija za Španjolce, a "hladno oružje" ne koristi izvan borilišta

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva

LIJEPA TV voditeljica, novinarka te bivša europska i višestruka hrvatska prvakinja u taekwondou, 24-godišnja Lana Banely otkrila je kako utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, koje se do 11. srpnja odigrava u Južnoafričkoj Republici, kod kuće svakodnevno komentira sa svojim dečkom, 28-godišnjim bivšim nogometašem Andyjem Barom. Lana navija za Španjolce, jer "obožava tu zemlju i mentalitet ljudi koji je sličan našem".

"Omiljeni nogometaš mi je Lionel Messi, argentinski reprezentativac i igrač španjolske Barcelone. Sviđa mi se njegov karakter jer je, unatoč tome što je vrhunski igrač, veoma skroman", kazala je Lana u intervjuu za Gloriju, dok je na pitanje zašto su nogometaši toliko privlačni ženama kazala: "Mislim da žene općenito vole sportaše. Oni su veliki radnici, spremni na odricanja kako bi došli do cilja, disciplinirani su i odgovorni. Vjerujem da bi svaka žena poželjela takvu osobu uz sebe. I meni su privlačni dečki kakve sam malo prije opisala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noge kao "hladno oružje"

Lana ne smatra da su nogometaši preplaćeni jer je "konkurencija golema", općenito uživa u atmosferi na stadionu, navijanju i pozitivnoj euforiji koja prati dobre nogometne utakmice, a nogomet voli iz istih razloga kao i druge sportove - obožava adrenalin, izazove, natjecanje te želju da se pomaknu granice i ostvari nemoguće, jer se i sama 15 godina bavila sportom. Priznaje da joj nedostaju borbe i natjecanja, a taekwondou se možda jednog dana vrati kao trenerica. Iako su njene noge u šali znali zvati "hladnim oružjem", Lana kaže kako konflikte uvijek pokušava smiriti na lijep način, a ne agresijom, jer svoje vještine ionako ne smije upotrebljavati izvan terena.

Svog dragog Andyja Baru upoznala je s roditeljima i jako se dobro slažu: "Moji se roditelji nikada nisu petljali u moj ljubavni život. Veoma sam bliska s njima i znam da, što god se desilo, na njihovu podršku uvijek mogu računati. Moja mama Irena je tipična Hercegovka rodom iz Prisoja - vesela je, zabavna i voli mnogo pričati. Tata Nenad, dipl. inženjer strojarstva, je popuno drukčiji - on je pravi knjiški tip intelektualca kojem je omiljeni hobi šah. Bez obzira na razlike, njih dvoje se sjajno slažu i zajedno rade u tatinoj građevinskoj tvrtki".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara