Lijepa Tamsyn razapeta između naslovnica i Olimpijskih igara

Lijepa Tamsyn razapeta između naslovnica i Olimpijskih igara

ATRAKTIVNA australska atletičarka Tamsyn Lewis mora se odlučiti između karijere ljepotice s naslovnih stranica muških časopisa ili profesionalne sportašice – poruka je australskih sportaša sedmerostrukoj nacionalnoj pobjednici.

Naime, Lewis samo nešto više od tjedan dana od početka Olimpijskih igara još uvijek ima prekomjernu tjelesnu masu i potpuno je van forme, što je dokazala trčeći na 800m na nedavno održanom atletskom mitingu u Belgiji, gdje je jedva dosegla B normu.

No, plavokosa Australka ima vremena za snimanje foto-sessiona za muške časopise, a zadnji časopis koji je objavio njezine fotografije u bikiniju bio je australski Ralph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Herald Sun, visoki dužnosnici Australskog olimpijskog odbora vrlo su nezadovoljni formom i načinom priprema Tamsyn Lewis, a i kolege sportaši joj predbacuju da se sve više bavi samo-promocijom i zarađivanjem na vlastitom izgledu, a sve manje sportom.

No, ipak ne sumnjamo da barem dio muške australske populacije podržava Tamsyn u skidanju za muške časopise, pa makar i po cijenu sportskog neuspjeha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara