Majka Jessice Simpson ne želi da joj kći izgleda "droljasto"

Majka Jessice Simpson ne želi da joj kći izgleda "droljasto"

JESSICA SIMPSON unatoč svojoj očitoj punoljetnosti i činjenici da iza sebe već ima jedan brak, i dalje je pod strogim nadzorom svojih brižnih roditelja.

Osim što joj je otac nedavno "završio" u tabloidima zbog svoje opsjednutosti bivšim suprugom svoje mezimice, ponovno je postao metom tračerskih časopisa time što se s Jessicinom majkom ne može složiti oko toga treba li njihova kći u javnosti ostavljati dojam čedne djevojčice ili seksi žene.

Pjevačica je, naime, uz prisutnost roditelja nedavno snimala editorijal za američki časopis OK!, što je izazvalo svađu njezinih roditelja.

I dok se otac pjevačice složio s tim da njegova kći pozira golišava pokraj ništa manje golišavog muškarca, njezina je majka "podivljala" te prekinula snimanje.

Kako javljaju tabloidi, u trenutku kada je muški model koji je pozirao s Jessicom počeo otkopčavati svoju košulju, Jessicina je majka "skočila" protestirajući "Stanite! Ovo neće ići!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka pjevačice smatrala je, naime, da njezina kći izgleda "droljasto" te da to nije imidž kojega o sebi želi stvoriti u javnosti. Nakon toga, uslijedila je svađa između Jessicinih roditelja, budući otac nije dijelio mišljenje njezine majke Tine.

Bilo kako bilo, Jessica je u časopisu osvanula u čednom izdanju, no sutradan se u javnosti pojavila u prozirnoj haljinici bez grudnjaka, što je paparazzijima bio dovoljnim povodom da tabloidima osiguraju provokativnu i seksi Jessicu.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara