Mališani s Onkologije s pjevačkim zvijezdama snimili dirljivu pjesmu i spot "I to sam ja"

Mališani s Onkologije s pjevačkim zvijezdama snimili dirljivu pjesmu i spot "I to sam ja"

Foto: Press fotografije (Napomena: Fotografije djece s Onkološkog odjela snimljene su uz pristanak roditelja, u svrhu promoviranja humanitarnog projekta za kojeg su i snimljeni pjesma i spot "I to sam ja")

MALIŠANI s Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu snimili su s Jacquesom Houdekom, Lukom Nižetićem, Jelenom Radan te sestrama Ivanom i Marijom Husar dirljivu pjesmu i spot "I to sam ja", kojom slave ljubav, vjeru i nadu u bolje sutra. Autorica skladbe je jedna od članica Udruge "Ljubav na djelu", Suzana Paša. 

"Zahvalan sam ovoj izuzetnoj djeci što su mi dali priliku da im se pridružim u stvaranju jednog novog prijateljstva, punog nade i života. Bilo je divno vidjeti kako su, iako neki od njih na teškim terapijama i kritičnim stadijima bolesti, iz punog srca pjevali i plesali, i nama velikima dali snagu i mnogo pozitivne energije", izjavio je Jacques Houdek nakon završenog snimanja spota. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga "Ljubav na djelu" upravo ovom pjesmom započinje veliki humanitarni projekt kojim prikuplja sredstva za uređenje Odjela hematologije i onkologije u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb - Klaićeva, te poboljšanje uvjeta kako bi djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima omogućili dostojno liječenje i boravak u bolnici. 

Udruga roditelja djece oboljelih od malignih bolesti u sklopu Klaićeve bolnice, "Ljubav na djelu", bavi se promicanjem ljudskih vrijednosti, motivacijom i inicijativom za promjene u društvu, za pomoć osobama s manje mogućnosti, osvješćivanjem javnog mišljenja o problemima drugih, glazbenom aktivnošću i humanitarnim radom. Više informacija o udruzi i humanitarnom projektu možete pronaći ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara