Meg Ryan ponosna na svoje prve golišave scene

Meg Ryan ponosna na svoje prve golišave scene
SIMPATIČNA plavuša koja se proslavila u romantičnim komedijama "When Harry Met Sally" i "Sleepless in Seattle" iznenadila je obožavatelje razgolićenim erotskim scenama u novom filmu "In The Cut".

Ta uloga prvo je bila namijenjena Nicole Kidman koja se već bez problema skidala pred filmskim kamerama, a Meg ju je prihvatila zbog punog povjerenja u redateljicu Jane Campion.

Ispričala je novinarima kako je bilo zahtjevno snimati takve scene, ali je uz pomoć partnera Marka Ruffala i mnogo smijeha uspjela napraviti "pravu stvar".

Erotika u krevetu popraćena je s puno dijaloga glumaca što je dovelo do intimne atmosfere u kojoj se Meg nije osjećala neugodno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tvrdi da je dobila "pravu ulogu u pravom filmu uz pravu redateljicu" i očekuje uspjeh filma koji će zbog njene nagosti mnoge šokirati.

Glumica pravog imena Margaret Mary Emily Ann Hyra dobila je pseudonim po anagramu "Germany" i počela karijeru u jednoj televizijskoj western seriji, a možda je odavno mogla postati seks simbol da je prihvatila ulogu u čuvenom filmu "Basic Instict" koja je proslavila Sharon Stone.

Svoje obožavatelje Meg je iznenadila i novim izgledom koji otkriva da je povećala usta.

"Tajanstveni prijatelj" otkriva da je 41-godišnja glumica ubrizgala u lice inekcije Botox koje umanjuju znakove starenja, a pomoću kolagena dobila je i punije seksi usne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara