Mrtva pijana Kelly Osbourne prolaznicima pokazala međunožje

Mrtva pijana Kelly Osbourne prolaznicima pokazala međunožje

FOTOGRAFIJE izlaska rock partijanerice Kelly Osbourne pokazuju kako se princeza Ozzyija Osbourna, unatoč izjavama da se alkohola i droge odavno ostavila, sinoć toliko "urokala" da u jednom trenutku nije mogla stajati na nogama niti samostalno izaći iz automobila.

Noć je provela na koncertu Lithspeed Championa u popularnom londonskom klubu Koko, a zabavu je, barem sudeći prema najnovijim fotografijama, obilno začinila alkoholom i nedozvoljenim opijatima, jer teško da bi se u ovakvo očajno stanje netko mogao dovesti primjerice, zbog iscrpljenosti ili neispavanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri izlasku iz kluba Kelly se spotaknula i zamalo završila na podu, što bi se najvjerojatnije i dogodilo da se nije uspjela pridržati za zid dok u pomoć nisu stigli ljudi s kojima se te večeri družila i pomogli joj da nekako dođe do taksija, gdje je šireći noge "vrlo damski" prolaznicima pokazala svoje međunožje.

Kelly ima dugi staž s drogama i alkoholom - ekscesna kći Ozzyija Osbourna 2004. godine završila je na odvikavanju u poznatoj klinici Promises u Malibuu, gdje je primljena zbog ovisnosti o "tabletama protiv bolova". Iako je mami i tati obećala kako se s ilegalnim opijatima više neće petljati, samo godinu dana nakon toga završila je u drugoj bolnici, Las Encinas u Pasadeni, ali iz potpuno istog razloga - kada su je primili Kelly nije znala za sebe.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara