Nina Morić razgolićena na kalendaru muškog magazina

Nina Morić razgolićena na kalendaru muškog magazina

NAŠA manekenka koja je dokazala svoju svestranost u Italiji ni nakon braka i rađanja djeteta ne odustaje od golišavih fotki kako bi pokazala da je još uvijek u top formi.

Uslikala se za kalendar magazina "For men" u čijem se opisu pored imena fotografa i stilista navodi da su za snimanje korištene modne krpice "Dolce i Gabbane" kojima se seksi Nina nije baš previše služila.

Za nju se može reći da je jedna od naših cura koje su uspjele u svjetskim razmjerima jer je nakon snimanja glazbenog spota s Ricky Martinom, reklamirala traperice uz čuvenog Dennisa Rodmana i kod naših susjeda postala velika zvijezda kao voditeljica najgledanijih televizijskih spektakla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokirala je i oduševila kada se u osmom mjesecu trudnoće prošetala modnom pistom i slikala gola za naslovnicu "Panorame".

Nedavno je spretno odgovarala na bezobrazna pitanja komičara Darija Vergassole u stilu "mogu li svoj tanki pimpač staviti na tvoje istetovirano srce kao strelicu" koja su joj na kraju dojadila, pa mu je odbrusila "koji su ovo k...c od pitanja".

Cijeli kalendar možete razgledati na www.corriere.it pod rubrikom "Calendari 2004" gdje ćete naći još puno poznatih razgolićenih ljepotica o kojima smo već pisali.

Nina Morić naći će se i u drugom broju hrvatskog izdanja časopisa Loaded koji će biti na kioscima 15. prosinca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara