Pop pjevačice pocrvenile zbog princa Charlesa

Pop pjevačice pocrvenile zbog princa Charlesa

NA TRADICIONALNOM dobrotvornom koncertu u londonskom Hyde Parku pred 100.000 posjetitelja budući kralj izveo je nekoliko gafova u društvu glazbenih ljepotica.

Zvijezda koncerta Beyonce pridružila mu se u počasnoj loži nakon svog nastupa, a uz buku ogromnog razglasa princ je uspio porazgovarati s tamnoputom seksi djevojkom.

Ona je kasnije ispričala novinarima zbog čega joj je lice u jednom trenutku postalo iste boje kao njen crveni kostim.

Charles joj je otkrio kako njegovi sinovi vole slušati njene pjesme, a "jako se sviđa" Williamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Will, koji je nedavno napunio 21 godinu, poznat je po tome što je svojevremeno odbio poziv Britney Spears da izađu zajedno i umjesto toga otišao u lov na lisice, vjerovatno neće biti zadovoljan otkrivanjem njegovih malih tajni.

Beyonce se povjerila tabloidima kako joj je u tom trenutku bilo "jako neugodno", ali je priznala da je počašćena jer je William "jako zgodan".

Princa su očito zbunile seksi pjevačice pa je pri susretu s Michelle Heaton iz grupe "Liberty X" napravio još veću pogrešku zbog koje se pjevačica zacrvenila poput sramežljive djevojčice.Kako je na nogama imala krupne vojničke čizme Charles je je upitao "Koliko su teške tvoje grudi" ( boobs) dok je očito mislio na čizme ( boots).

Engleski tabloidi pišu da princ inače razgovara s drvećem u vrtu svoje palače, pa mu konverzacija sa pjevačicama ipak predstavlja veći problem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara