Posao pati zbog droge: Amy Winehouse "popušila" Jamesa Bonda

Posao pati zbog droge: Amy Winehouse "popušila" Jamesa Bonda

PRODUCENT Mark Ronson, koji s Amy Winehouse snima uvodnu pjesmu za novi nastavak Jamesa Bonda "Quantum of Solace", prekinuo je suradnju s problematičnom pjevačicom nakon što se opet našla u središtu skandala. Naime, pijana je Amy krajem prošloga mjeseca fizički napala dvojicu muškaraca, a iste je večeri viđena kako na sred ulice puši marihuanu.

Amy je snimala pjesmu u Markovom glazbenom studiju u Henleyju, ali ju je ovaj ubrzo izbacio iz jer je opet pretjerala s drogiranjem, ali i zbog njihovih neslaganja oko detalja projekta. Par se konačno razišao kada je Amy pjesmu koju su snimali nazvala "čistim smećem" nakon čega je Mark prekinuo njihovu suradnju i izjavio kako Amy još uvijek nije spremna snimati glazbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da smo radili na toj pjesmi, ali nismo je završili pa ne mislim da će se taj projekt nastaviti i doći do svog kraja. Smatram da Amy još nije spremna vratiti se stvaranju glazbe", rekao je Ronson. Njihovi glasnogovornici dali su službenu izjavu u kojoj stoji kako su se Mark i Amy razišli zbog "umjetničkog neslaganja", ali napominju da to nije kraj njihovog prijateljstva te da će suradnju nastaviti u nekoj svjetlijoj budućnosti.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara