Prelijepe Severina i Lana Jurčević zablistale na božićno jutro

Prelijepe Severina i Lana Jurčević zablistale na božićno jutro

Foto: Glazbeni show Dalibora Petka/Facebook

BOŽIĆNO jutro na Narodnom radiju i ove godine je okupilo brojne poznate pjevače. Dalibor Petko od ranog jutra krenuo je s primanjem slavnih gostiju. Posjetile su ga brojne lijepe pjevačice, a predvodila ih je Severina. Pjevačica zaista izgleda ljepše no ikad, a za njom nimalo ne zaostaje seksipilna Lana Jurčević. 

Severina je Petku otkrila kako najviše voli kićenje bora i miješane mirise bakalara i sarme. "Imam nove balune za bor. One starinske, a boje su roza, ljubičasta i srebrna", rekla je Seve. "Ako se tako sve ispunjava, voljela bih da nam svima u Hrvatskoj bude blagostanje, da svi ljudi budu sretni i da sva dica imaju mame i tate", ispričala je pjevačica o svojim željama za blagdane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lana Jurčević izjavila je kako će joj ovaj Božić biti tužan jer je prvi bez njezinog dragog djeda. Hrani se kod svojih baka, a za Novu godinu neće obući crveno donje rublje jer nije praznovjerna.

Petka su posjetile i Nina Badrić te Vanna, ali i Luka Nižetić te Marko Tolja sa svojom plesnom partnericom Anom Herceg. Dvojac je nedavno pobijedio u showu "Ples sa zvijezdama", a s Petkom su sigurno podijelili i iskustva s natjecanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara