Preplanula Jadranka Đokić izmamila uzdahe prolaznika na Stradunu

Piše:
četvrtak, 31.7.2008. 18:09
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Preplanula Jadranka Đokić izmamila uzdahe prolaznika na Stradunu

GLUMICA Jadranka Đokić vruće ljetne dane provodi u Dubrovniku, gdje preko dana šeće dubrovačkim "skalinama" a noću igra u hvaljenoj predstavi Renea Medvešeka postavljenoj prema Zoranićevim "Planinama" i Držićevoj "Tireni", "Glasima iz planina". Zagrebačka glumica u rodnoj je Puli na 55. pulskom filmskom festivalu dobila nagradu za glavnu ulogu u filmu "Iza stakla" koju nije mogla primiti upravo zbog generalne probe "Glasa iz planina".

Jadranka snima novu humorističnu seriju

Glumica koja cijeni kritike osoba čije mišljenje cijeni i inače i koja je kao mala djevojčica sanjala o Supermanu, najpoznatija je po ulozi vrckave medicinske sestre Helge iz tv komedije "Naša mala klinika" gdje su joj partneri Ranko Zidarić, Goran Navojec i Ivica Vidović, a ovih dana kreće sa snimanjem hrvazske inačice "Bračnih voda" u kojima će glumiti susjedu Bandićevih, ulogu koja odgovara ulozi žene koja vječno sponzorira svoje muškarce a zbog ravnog poprsja je neprekidno na meti ismijavanja "glave" obitelji. Scenarist i redatelj serije Stevo Cvikić umjesto ravnim poprsjem pozabavit će se Jadrankim nosom, nesumnjivo najslavnijim ženskim nosom hrvatskoga glumišta.

Odmor iz snova - bez interneta i telefona!

Jadrankin odmor iz snova onaj je u kojem nema interneta i telefona, ali zasad barem ta želja joj se neće ispuniti. Umjesto pustog otoka, Jadranku očekuje radno ljeto na kazališnim daskama, a sudeći po reakcijama kritike i publike na Jadrankinu izvedbu Tirene glumičina sudbina, umjesto pustog otoka, definitivno su svjetla pozornice.

V.V.
Foto: dubrovniknet.hr