Promjena na kosi koja je u trenu postarala slavnu glumicu

KLJUČNI PODACI
  • Radi se o glumici Katie Holmes koja je posljednjih nekoliko mjeseci češće u javnosti, a oduševljava mladolikim izgledom, ali i sve zanimljivijim odjevnim kombinacijama
Piše: E.Do.
četvrtak, 15.2.2018. 09:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Promjena na kosi koja je u trenu postarala slavnu glumicu

Foto: Splash News 

NA TJEDNU mode u New Yorku pojavila se i jedna od omiljenih holivudskih slatkica.
 
Radi se o 39-godišnjoj glumici Katie Holmes koja je posljednjih nekoliko mjeseci sve češće u javnosti, a i dalje oduševljava mladolikim izgledom, ali i sve zanimljivijim odjevnim kombinacijama.
 
 
Zvijezda serije "Dawson's Creek" te bivša supruga glumca Toma Cruisea do tada je njegovala poprilično dosadni stil, no čini se kako joj je i to dosadilo, a dobra je vijest što se radi o jednostavnim komadima i kombinacijama koje lako možemo iskopirati.
 
 
Sinoć u New Yorku glumica je sjedila u prvom redu revije slavne dizajnerice Caroline Herrere u nešto dužoj crnoj haljini s motivima bijelih cvjetova, dok je na noge obula crne salonke koje gotovo svaka žena ima u ormaru, jer su vječna klasika koja ide na baš sve.
 
 
 
Iako glumica godinama njeguje dječačke frizure koje joj fantastično stoje, ovoga puta njezina je kosa bila valovita, zalizana i natapirana, zbog čega moramo priznati kako ju nismo odmah prepoznale, a frizura joj je i dodala pokoju godinu.
 
 
S druge strane, make-up je kao i uvijek bio decentan, a glumica je samo malo jače naglasila oči što je bio pun pogodak.