Reg Traviss konačno progovorio o Amy Winehouse: Bila je prekrasna, briljantna osoba i moja draga ljubav

KLJUČNI PODACI
  • Reg je kazao kako je u danima prije smrti "Amy bila puna života" te kako je bila jako uzbuđena jer se trudila pronaći idealnu haljinu za skorašnje vjenčanje svoje prijateljice
  • "Ne mogu vam opisati kroz što prolazim... Izgubio sam svoju dragu, koju sam jako volio"
Piše: I.M.
utorak, 26.7.2011. 10:46
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Reg Traviss konačno progovorio o Amy Winehouse: Bila je prekrasna, briljantna osoba i moja draga ljubav

Foto: JLP

REG TRAVISS, 35-godišnji filmski redatelj koji je bio posljednji dečko Amy Winehouse, konačno je progovorio o svom odnosu s Amy te o posljednjim danima njena života. Mnoge je iznenadilo to što se Reg jučer pojavio uz Amyine roditelje ispred njenog stana, jer su britanski tabloidi pisali kako je pjevačicu nedavno ostavio jer nije željela na novu rehabilitaciju te kako je Amy zbog toga bila shrvana.

Reg je kazao kako je u danima prije smrti "Amy bila puna života" te kako je bila jako uzbuđena jer se trudila pronaći idealnu haljinu za skorašnje vjenčanje svoje prijateljice.

"Ne mogu vam opisati kroz što prolazim... Izgubio sam svoju dragu, koju sam jako volio. Bila je puna života i toliko se trudila u posljednje vrijeme, svakodnevno je vježbala i prakticirala jogu. Ova strašna stvar koja se dogodila je poput nesreće. Bila je prekrasna, briljantna osoba i moja draga ljubav", kazao je Reg, s kojim je Amy bila u vezi protekle dvije godine.

Za razliku od bivšeg supruga Blakea Fieldera-Civila, koji je odvukao Amy u pakao droge i alkoholizma, Reg se na nju trudio pozitivno utjecati, što su jako cijenili i njeni roditelji.