Schwarzenegger se "ne sjeća" orgija kojima se nekad hvalio

Schwarzenegger se "ne sjeća" orgija kojima se nekad hvalio

MA KOLIKO god da je vijest o Arnijevoj kandidaturi za guvernersko mjesto najbogatije američke savezne države zvučala apsurdno, ankete pokazuju kako postoji sasvim realna mogućnost da nabildani Austrijanac zaista postane guverner Kalifornije.

U razgovoru za francuski erotski časopis "Oui", kojeg izdaje Playboy, Schwarzenegger je davne 1977. izjavio kako je sudjelovao u grupnom seksu s jednom crnom djevojkom i nekoliko svojih kolega bodybuildera.

Iako je Arnie nedavno izjavio kako se "ne sjeća" tog intervjua, na Internet stranici www.thesmokinggun.com sporni je intervju objavljen u cijelosti, a mi vam prenosimo nekoliko najzanimljivijih rečenica.

Schwarzenegger: "Bodybuilderi puno tulumare. Jednom smo tako bili u teretani gold u Veniceu, to je u Kaliforniji, kad je jedna crna cura izašla pred nas potpuno gola. Svi su skočili na nju i odnijeli je na kat, gdje smo se svi zajedno zabavili"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oui: "Dakle, napravili ste redaljku s njom?"

Schwarzenegger: "Da, ali ne svi, samo oni koju mogu ševiti pred ostalima, to ne mogu svi. Neki misle da im nije dovoljno velik, a nekima se ne može dignuti u takvim situacijama."

U istom je intervjuu Arnie priznao kako redovito puši hašiš i marihuanu, čega se danas, kad je u preizbornoj utrci za guvernera Kalifornije, pogađate i sami, više ne sjeća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara