"Severina je spodoba i javna bludnica!"

"Severina je spodoba i javna bludnica!"

SEVERININ nastup na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu u Opatiji i dalje diže prašinu u katoličkom svijetu pa se na frama-posusje.com oglasio i fra Mario Knezović, koji "Gas, gas" pjevačici poručuje: "Idi vraže di te traže!" Smatra da je Severina još jedanput izrugala ponajprije sebe, a onda i sve katolike kao i Božje svetinje.

"Dokle sotonska mašta u svome pohodu ide,  vidjelo se na sceni kad ta pjevačica, ili drugim riječima javna bludnica, odijeva majicu s likom Gospe – Srca Marijina. I to se baš dogodilo na blagdan Srca Isusova i Marijina", zgražava se hercegovački franjevac i kapelan u Posušju, koji Severinu drži autoricom vlastitog bluda koja je "obeščastila svetinju želeći još jednom sebe staviti u središte pozornosti".

"Svatko tko osobno drži do sebe i svoje vjere Severinine pjesme mora bojkotirati!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stravično je što javnost, barem ne sva, ne osuđuje takav sotonski scenarij. Čudi da se sada ne javljaju iz Helsinškoga odbora, iz Udruge  B.a.B.e. i ostalih 'dušobrižnika' zaštite ljudski prava. Sjetimo se kako se cijeli svijet digao na noge kad je Muhamed stavljen u karikaturu. A mi? Mi kao da nemamo volje ni snage reagirati. Doduše, ima mnogih koji su tu spodobu izviždali na sceni i tako pokazali da je ipak Gospa Kraljica Hrvata, a ne nekakva razgolićena zavodnica. Možda se pitate što učiniti", za frama-posusje.com pisao je Knezović, koji smatra da bi brojne udruge trebale na neki način reagirati, Severinine koncerte s uvredljivom ikonografijom zabraniti, a svatko tko osobno drži do sebe i svoje vjere, njezine pjesme bojkotirati.

"Čuvajmo ponos i ne bacajmo bisere pred svinje ma kako te svinje izgledale atraktivno i zavodnički. Ne zaboravimo da je zlo uvijek lijepo umotano i u zamamljivom pakiranju! A Sevi možemo samo poručiti: Sram te bilo!", za kraj je napisao fra Mario Knezović.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara