Slađa izgubila nevinost s obdarenim poduzetnikom

Piše:
utorak, 18.10.2005. 09:37
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Slađa izgubila nevinost s obdarenim poduzetnikom

BIVŠA zvijezda "Nightmare Stagea" Željka Malnara, Slađana Petrušić, tvrdi da je (napokon) izgubila nevinost i to s obdarenim poduzetnikom iz Muenchena, stanovitim Damirom.

Podsjetimo, prsata Slađana dosad je tvrdila kako je još uvijek djevica, a "čast" razdjevičenja prsate starlete pripala je imućnom muenchenskom poduzetniku hrvatskog porijekla.

"Bilo je strahovito bolno! Napravila sam to još jednom i bojim se da ne bih više nikada koliko boli. Sad se moram malo odmoriti prije trećeg puta. Mora da sam već jako zahrđala: ta već su mi 22 godine." - požalila se Slađa novinarima Večernjeg lista, pa nastavila opisivati svoju novu ljubav, koju je upoznala prije pet mjeseci.

"Totalno sam pukla i odlučila da je Damir dečko koji je zaslužio da mu se podam. Osjetila sam u trbuhu leptiriće i shvatila da je to to. Damir je ušao u moje srce i tijelo." - tvrdi prsata starleta.

Kao za inat, prvi Slađin ljubavnik nesvjesno joj je nanio bol budući da je iznimno obdaren - barem tako tvrdi buduća pjevačica.

"On je pravi dečko za mene i jako je fin. Njegov jedini problem je to što je "preobdaren"! To je nevjerojatno: ako na svijetu ima veći, onda je to užas! Uvijek sam mislila da će mi prvi dečko biti sičušan, a onda naletim na ovog udava! I zato, cure, ako ga sretnete na cesti, bježite glavom bez obzira." - upozorila je Slađa.

(Foto: 24sata)

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije