Snimke princeze Diane: Hihotanje između tužnih dijelova

Snimke princeze Diane: Hihotanje između tužnih dijelova
POKOJNA princeza Diana smijala se dok je opisivala neke od najtužnijih dijelova svog života s princom Charlesom, pokazale su dosad neobjavljene audiosnimke koje je emitirala televizijska mreža NBC.

No na tim se snimkama prvenstveno očituje bol i tuga žene koja se u svojoj 18. godini udala za Charlesa, tada u njega očajnički zaljubljena, iako je saznala da u njegovom životu postoji druga žena.

NBC je pustio audio-snimku razgovora što ga je snimio tajni posrednik za knjigu koja je šokirala kraljevsku obitelj kada je bila objavljena 1992. godine - bestseller Andrewa Mortona "Diana, Her True Story".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
NBC je kupio te snimke, po zasad nepoznatoj cijeni. Tajni posrednik, koji je snimio razgovor s Dianom bio je James Clothurst, njezin prijatelj, koji se također pojavio u NBC-jevu programu.

Na snimkama se Diana prisjeća svoje prve bračne noći kao vrlo "čudne", a medenog mjeseca kao "iscrpljujućeg", ali iz razloga sasvim drukčijih od uobičajenih povezanih s medenim mjesecom. Naime, Diana je uz hihot otkrila da je Charles spakirao u svoju prtljagu osam romana svog omiljenog junaka Laurensa van der Posta, te ih čitao na medenom mjesecu.

"Imala sam veliku nadu koja je isparila drugog dana (medenog mjeseca)", kaže Diana. "Sjećam se da sam plakala ko kišna godina".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara