Sunčana zagrebačka špica prepuna poznatih faca, njihovih pasa, djece i supruga

KLJUČNI PODACI
  • Zagrebačka špica i danas je bila krcata
  • Od poznatih faca, Cvjetnim trgom i okolicom su danas, između ostalih, prošetali Ante Žužul, Duško Valentić, Filip Šovagović i Saša Broz
Piše: A.M.
srijeda, 1.9.2010. 17:17
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Sunčana zagrebačka špica prepuna poznatih faca, njihovih pasa, djece i supruga

Foto: Neja Markičević / Cropix

NAKON nekoliko kišnih i hladnih dana, današnje sunce izmamilo je osmijehe na mnoga lica. Lijepo vrijeme razveselilo je i naše brojne zvijezde koje ga već tradicionalno provode na zagrebačkoj špici. Iako nije subota, špica je danas bila krcata, a s obzirom na to da nas narednih nekoliko dana također očekuje lijepo vrijeme, gužva u kafićima i samom centru grada zasigurno će biti normalna pojava.

Od poznatih faca, Cvjetnim trgom i okolicom su danas, između ostalih, prošetali Ante Žužul, predsjednik Uprave školske knjige, glumac Duško Valentić sa psom te Filip Šovagović koji je prohujao na svom omiljenom prijevoznom sredstvu - biciklu.

Za druženje na špici odlučili su se bivši supružnici Ranko Zidarić i Saša Broz, koji su proveli vrijeme s kćerkom Sarom te malenom Zorom, koju glumac ima iz sadašnjeg braka s Ivanom Uhlik. Vlado Šola na kavu je poveo suprugu Natašu, a Rene Bitorajac je na špici uživao sa suprugom Anom.