Talijanke ne šljive Georgea Clooneya

Talijanke ne šljive Georgea Clooneya

HOLLYWOODSKI zavodnik koji se hvalio da je spavao s 1000 žena žali se da u Italiji ne može izlaziti s lijepim ženama.

Iako kod naših susjeda ima vilu od 25 soba u kojoj se provodi dok ne snima filmove još nije naučio talijanski pa ne može dobro komunicirati s djevojkama.

Ispričao je kako se njegovi telefonski razgovori s talijanskim ljepoticama svode na "Oh, Geooorge" i "Ohhh, youuu".

Svima je jasno da Clooney uživa u životu bogatog i slavnog neženje no, kako priznaje, zbog paparazza nije mu lako ostvariti vezu.

"U vezama je najbolje što ih uvijek možete ponovno započeti i reći Ja sam stvarno dobar momak. Samim time vi i možete biti dobar momak", rekao je Clooney za najnoviji broj časopisa Vanity Fair.

Clooney rijetko kad, ako ikad, ne uspije zavesti neku djevojku. Jedino što mu smeta na putu do toga su paparazzi.

Iako se najpoželjniji holivudski samac ovog ljeta uglavnom skriva u jednoj talijanskoj vili, ponekad riskira pa svoje nove ljubavi izvodi van, čime one postaju "svježe meso" za paparazze.

"Čim se počnem s nekim nalaziti, posvuda se objavljuju naše fotografije i priče tipa Tko je ona?. Pritisak je golem od samog početka", kaže Clooney. "Zbog toga prije nego što izađem u javnost moram odlučiti jeam li spreman na takve udarce".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zgodni glumac otkriva da se u početku veze obično odlučuje za ostanak kod kuće dok bolje ne upozna svoju odabranicu, a tada zajedno odlučuju jesu li spremni za izlazak pred oči javnosti.

Paparazzi nisu jedini koji love Clooneyja. Mobiteli s kamerama najnovija su zamka za slavne osobe.

"Jednom sam otišao na večeru kad mi je prišla djevojka i zamolila me za poljubac. Sagnula se, poljubila me, a kad sam se vratio kući ta fotografija već je bila na TV-u. Nevjerojatno!", čudi se Clooney.

Zato je Clooney veći dio ljeta proveo unutar svoje luksuzne tamnice, talijanske vile s 15 soba koja gleda na jezero Como.

Ipak 42-godišnji zavodnik smatra se "sretnikom" što živi dobar život i ne želi se žaliti zbog loših strana slave i bogatstva.

Unatoč takvom stavu, katastrofalna kritika u losangeleskom Timesu Kennetha Turana na račun njegova redateljskog prvijenca "Ispovijedi opasnog uma" prilično ga je uzrujala.

"To je jedan ljutiti ... momak", kaže Clooney o Turanu. "Uništio je Ispovijedi čisto osobnim i vrlo brutalnim napadom", dodao je on.

George je svoj poznati šarm začinio i novom modom koju je lansirao stari rocker Rod Stewart, a riječ je o smiješnim skokovima u more u stilu dobro poznatog animiranog Popaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara