Tom Wilkinson i Rutger Hauer u novom "Batmanu"

TOM Wilkinson, kojega trenutačno gledamo u filmu "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" i Rutger Hauer ("Blade Runner") postali su dio glumačke postave filma "Batman Begins".

Christopher Nolan režirat će tu najnoviju inkarnaciju superjunaka Warner Brosa, a šišmiš u pelerini bit će Christian Bale.

Wilkinson će igrati Falconea, jednog od glavnih kriminalaca u Gothamu, a Hauer će biti Earle, poslovni suradnik ubijenoga oca Brucea Waynea koji nešto planira s poslovnim carstvom Wayneovih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Michael Caine Wayneov je odani butler Alfred, Katie Holmes Bruceova je prijateljica iz djetinjstva, Liam Neeson njegov mentor Henri Ducard.

Morgan Freeman igrat će Luciusa Foxa, zanemarenog nekadašnjeg člana uprave tvrtke Wayne Enterprises, Gary Odlman igra poručnika Jamesa Gordona, a Ken Watanabe zlikovca Rasa Al Ghula.

Wilkinson je 2002. bio nominiran za Oscara za ulogu u filmu "U zamci" Todda Fielda, a za nagradu "Emmy" za "Normal" tv postaje HBO.

Hauer se nedavno pojavio u tv serijama "Alias" i "Smallville" te u filmu "Ispovijesti opasnoga uma". Sad ga očekuje djelo "Salems Lot", u kojem će igrati zajedno s Robom Loweom i Jamesom Cromwellom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara