Video: Red Room idućeg tjedna predstavlja fantastični kabaret burleske La Gateau Chocolat

KLJUČNI PODACI
  • Red Room idućeg tjedna dovodi burlesku Le Gateau Chocolate
  • Moći ćete upoznati i najjaču obaračicu ruku na svijetu
Piše: T.M.
četvrtak, 28.4.2011. 20:10
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video: Red Room idućeg tjedna predstavlja fantastični kabaret burleske La Gateau Chocolat

Foto: PR fotografije

KABARETSKA produkcija Red Room, koja će od 6. do 8. svibnja zapaliti dvoranu Jedinstvo na zagrebačkom Prisavlju, održati će dvosatnu predstavu koja se održava između dvije pozornice i šanka. Naravno, ni ovog puta Red Room ne propušta priliku da vam pokaže najbolje od burleske pa će tako ovog puta nastupiti slavni Le Gateau Chocolat.


Za šankom ćete imati priliku u nekabaretskom dijelu probati kucnuti čašu sa svjetskom hula hoop zvijezdom Maeawom, zračnim akrobatom Cohdijem te dvijema raspojasanim Šveđankama - Jenifur i Beatrix, a možda ćete uspijeti i izazvati Betty Brawn na obaranje ruku jer ipak, ona je najjača žena u tom hobiju na svijetu. Gledatelji će imati priliku i vidjeti kraljicu fetiša, Empress Stah.

Kako bi se pristup izvedbi omogućio što većem broju publike, ovih je dana u prodaju pušten i ograničen broj ulaznica za stajaća mjesta, po cijeni od 70 kuna. Cijene standardnih ulaznica su 120 kuna, a VIP ulaznice stoje 150 kuna. Svoje mjesto u ovom usijanom gledalištu možete osigurati u Dancing Bearu ili na www.cirkus.hr.