Vrući poljubac Madonne i Britney uzburkao duhove u SAD-u

Vrući poljubac Madonne i Britney uzburkao duhove u SAD-u

JEDNE su dnevne američke novine na naslovnici objavile fotografiju vrućeg poljupca Madonne i Britney Spears, što je usprkos činjenici da je slika bila dimenzija poštanske marke izazvalo burne reakcije tamošnjih konzervativaca.

Na naslovnici Atlanta Journala našla se minijaturna slika (naslovna fotografija ovog članka) koja prikazuje poljubac Madonne i Britney s nedavno održane MTV-eve dodjele nagrada za najbolje video-spotove, što nije baš najbolje prošlo kod konzervativnijih čitatelja tog dnevnog lista, koji su burno reagirali zbog "opscenosti".

Urednik Atlanta Journala ispričalo se već u ponedjeljak, pri čemu je urednik Hank Klibanoff u isprici čitateljima napisao kako je fotografija trebala biti objavljena unutar lista, a ne na naslovnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klibanoff je objavljivanje fotografije poljupca Madonne i Britney usporedio s objavljivanjem fotografija iz rata u Iraku.

"Objavili smo slike koje inače ne bismo objavili. Ali u pitanju je bio rat, a rat je najvažnija vijest. Fotografija koju smo objavili u petak nije bilo ni jedno ni drugo, zbog čega žalim što nisam ograničio njezino objavljivanje na unutrašnjost našeg lista, umjesto naslovnice." - napisao je Klibanoff.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara