"Zbog Mirjane, zbog plave kose njene, danima sam ludovala"

Piše:
srijeda, 29.10.2008. 20:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Zbog Mirjane, zbog plave kose njene, danima sam ludovala"

"RAVNO u sridu pogodio je obožavatelj Maju Šuput koji se na koncertu u Karlovcu popeo na pozornicu te je na Majin prijedlog da nešto odpjeva, zapjevao narodnjački hit "Zbog Mirjane". Maja je pjevala s njim, ali je navodno, iza pozornice uslijedio ispad koji je pokazao da je još pod dojmom ljubavnog trokuta", bila je izjava koja je danas izašla u jednim novinama. "Ovo je toliko nisko da ne želim uopće komentirati takvu glupost i kretenariju", rekla nam je Maja Šuput na spomenuti "incident iza pozornice". Ljutita Maja smatra kako "novinari koji su to pisali nisu zdravi i da su zasigurno bili mamurni na poslu kada su pisali ovakve idiotarije".

Naime, nakon što je novinarka Mirjana Hrga službeno potvrdila kako se udaje za Deana Šarića, Majinog bivšeg, objavljuju se svakakve pretpostavke na njen račun. Iako to nije potvrđeno, prema nekim napisima, Šarić je istovremeno ljubovao s Mirjanom Hrgom i pjevačicom Majom Šuput koja to navodno još nije preboljela. A tome u prilog išli su i stihovi pjesme koju je otpjevala u Karlovcu sa svojim obožavateljem: " Zbog Mirjane, zbog crne kose njene danima sam ludovao, noćima je zvao i plakao zbog Mirjane".

"Dean i ja nismo prekinuli zbog druge žene. Prekinuli smo iz nekih svojih razloga. Nakon mene on je bio slobodan muškarac pa mu tako želim svu sreću s gospodičnom Hrgom. Sada uzimam nekoliko dana godišnjeg odmora jer mi treba duševni i fizički odmor. Prošla sam kroz teško razdoblje i jedino što želim je u miru nastaviti sa svojim životom i zaboraviti neke stvari. Ja sam prekinula vezu i nisam sada patnik niti ostavljena djevojka. Žao mi je što se sada, kad je stvar gotova, s tim izlazi u javnost", rekla je Maja Šuput ovog ljeta. Doktor Dean Šarić obje akterice ove priče upoznao je na potpuno isti način. Nakon što su došle na lasersku operaciju vida odnos doktora-pacijentice je vrlo brzo prešao na višu razinu, ljubavnu.

A.M.
Foto: Index