Zvijezda TV serije "Alias" regrutira kadrove za CIA-u

Zvijezda TV serije "Alias" regrutira kadrove za CIA-u
JENNIFER GARNER , glumica iz američke tv serije "Alias" u kojoj tumači agenticu CIA-e, angažirala se u akciji traženja novih kadrova za tu američku špijunsku agenciju, javlja BBC u petak.

Pristala je nastupiti u spotu za CIA-inu web stranicu u kojem će potencijalne kandidate pozivati da se prijave.

Na web stranici je objavljeno da je njezin lik iz "Aliasa" "utjelovljenje integriteta, patriotizma i inteligencije koju CIA traži u svojim ljudima".

Jennifer Garner neće dobiti plaću za pojavljivanje u tom reklamnom spotu. Glasnogovornik CIA-e rekao je: "Učinila je to iz domoljublja".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na web stranici 31-godišnja glumica govori o tome da CIA traži ljude različitih orijentacija i raznolikih talenata.

"Upravo sad CIA ima važne i uzbudljive poslove za američke državljane, osobito za one koji znaju strane jezike. Prikupljanje obavještajnih podataka nikad nije bilo važnije za nacionalnu sigurnost", kaže Garner.

Agencije poput CIA-e izvrgnute su kritici poslije 11. rujna 2001. i terorističkih napada na SAD jer nisu imale dovoljno ljudi koji govore jezike Azije i Bliskoga istoka, što bi moglo pomoći u sprečavanju napada.

Jennifer Garner nastupila je kao jedna od najavljivačica na nedavnoj svečanoj dodjeli Oscara, a s Benom Affleckom glumila je i u filmskoj verziji stripa "Daredevil".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara