Zvijezda "Voyagera" u seksualnom skandalu

Zvijezda "Voyagera" u seksualnom skandalu

GLUMICA Jeri Ryan, hrvatskoj publici poznatija po ulozi "Seven of Nine" u serijalu "Star Trek: Voyager", tvrdi da ju je njezin bivši muž, inače republikanski kandidat za Senat, tjerao da vodi ljubav s njim pred drugim ljudima u nekoliko swingerskih klubova.

Na stranicama www.thesmokinggun.com, čiji izuzetno dobro obaviješteni webmaster posjeduje na stotine autentičnih dokumenata o aferama slavnih, objavljen je tekst tužbe Jeri Ryan protiv svog bivšeg supruga, republikanskog kandidata za Senat, Jacka Ryana.

U tužbi se tvrdi kako je Jack Ryan, u vrijeme dok su još bili u braku, vodio Jeri u swingerske klubove u New Yorku, Parizu i New Orleansu, te ju tamo tjerao da vodi ljubav s njim pred drugim ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tužbi od gotovo 400 stranica Jeri tvrdi kako ju je bivši muž protiv njezine volje tjerao na seks pred nepoznatim ljudima, na koji ona nije pristala. U jednoj prilici Jack je svoju suprugu poveo u njujorški klub opremljen "kavezima, bičevima i ostalom sado-mazo aparaturom", stoji u tužbi.

Jack Ryan kategorički je zanijekao navode iz tužbe. Potvrdio je da je vodio Jeri u mjesta koje je opisao "romantične klubove", ali je zanijekao da je od nje tražio da se skida i vodi ljubav s njim pred drugim ljudima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara