Alfisti pokazali što je ljubav prema automobilu

SVEČANIM božićnim domjenkom održanim u Hotelu Bunčić u Vrbovcu Alfisti su zaključili uspješnu godinu i najavili obilje novosti u vremenu koji slijedi. Novi susreti, međunarodna druženja i posjet slavnoj pisti u Monzi samo su neka od uzbuđenja koje očekuju članove Alfa kluba, ali i one koji im se pridruže.

Iako se radi o najmlađem klubu u Hrvatskoj koji još nije napunio niti godinu dana, iza njega su brojne aktivnosti širokog spektra interesa, ali samo jednog cilja - okupiti što više vatrenih obožavatelja Alfa Romea.

4. službeni susret

Da u Hrvatskoj ima puno istomišljenika koji smatraju Alfu neizostavnim dijelom svog života još je jednom potvrdila velika posjećenost vrbovečkog mitinga. Gotovo je sigurno da se u ovom gradiću nikada prije nije okupilo toliko limenih ljepotana.

Sjajne Alfe naprosto su okupirale središnji parking i svakim detaljem davale do znanja s kolikom pažnjom im se posvećuju njihovi vlasnici, njih sedamdesetak koji su unaprijed rezervirali termin za ovaj atraktivan događaj.Druženje i pozitivna energija zračili su cijelim sastankom, koji je, iako svečanog karaktera, osigurao brojna iznenađenja. Osim bogate tombole na kojoj su se dijelili, a što drugo nego kojekakvi Alfini rekviziti, predsjedništvo se zahvalilo na suradnji i najavilo brojna iznenađenja u godini koja dolazi.

Godina ispunjena događajima

Prvi značajni događaj je posjet Monzi. 19. veljače Alfisti odlaze na slavnu pistu gdje će imati priliku odmjeriti snage s talijanskim kolegama iz bratskog kluba. Mjesec dana kasnije započinje vrijeme obilježavanja prve godišnjice kluba, koja će se poklopiti s ZG Auto Show-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznajemo, Alfa Klub će biti prisutan i u Zagrebu, gdje će nastupiti zajedno s Autocommercom, zastupnikom Alfa Romea za RH.

Novost je svojevrsni Alfa Tour s kojim će alfisti posjetiti sve veće hrvatske gradove, a koji će završiti početkom ljeta na Grobniku gdje se organizira tradicionalni (nadajmo se) međunarodni susret.

Ovo su samo neke od novosti koje očekuju brojne zaljubljenike ove talijanske marke u 2006. godini. Neke su još uvijek tajna, a čim ih doznamo bit će objavljene na našim stranicama.

Do tada vam preporučamo posjet prvom i jedinom forumu namijenjenom Alfistima koji se nalazi na službenim stranicama kluba na adresi www.alfisti.hr .

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara