AMC pokrenuo rent a car uslugu

AUTO Management Centar, član grupe AutoZubak, proširio je ponudu usluga  ulaskom u potpuno novi segment iznajmljivanja vozila.
 
Istovremeno je otvoreno osam poslovnica AMC rent a cara u Hrvatskoj (centar Zagreba, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Split, Rijeka, Pula, Velika Gorica i Sesvetski Kraljevec), a u jesen planira se otvorenje još dvije . Tijekom iduće godine poslovnice AMC rent a cara otvoriti će se i u ostalim dijelovima Hrvatske, s posebnim naglaskom na područje Dalmacije.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
AMC rent a car ima bogatu ponudu vozila marki Audi, VW, Škoda i Seat, koje zastupa grupa AutoZubak te nudi sve skupine vozila, od najmanjih do premium klase. Posebnost ovog rent a car-a svakako je i stalna ponuda svjetskih noviteta iz VW grupacije poput posljednjih tržišnih prinova, novog Audija A4, Škode Fabije Combi i Volkswagen Tiguana.
 
Sva vozila opremljena su klima uređajem, a korisniku se opcijski nudi mogućnost najma dječje sjedalice, krovnih nosača,  GPS uređaja, pa čak TV + DVD uređaja.
 
Neke od pogodnosti usluge AMC rent a car-a su najam vozila s mogućnošću ostavljanja u drugom gradu, povoljni dugoročni najmovi, dostava i preuzimanje vozila na području cijele Hrvatske, te lokalni i međugradski najam vozila s vozačem.

Više informacija o novoj usluzi možete naći na adresi www.amcrentacar.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara